Herstellingen en onderhoud zoals het hoort

Bij Garage Uyttendaele in Wanzele staan we elke dag opnieuw paraat om onze klanten met de glimlach verder te helpen. Een probleem aan uw wagen? Da's natuurlijk nooit fijn, en dus wil u graag dat dit zo snel mogelijk opgelost wordt. Omdat een auto onontbeerlijk is voor uw mobiliteit, zorgen we er altijd voor dat onze herstellingen op een heel efficiënte manier plaatsvinden, zodat we het ongemak voor u tot een absoluut minimum kunnen beperken!

Wij doen zo goed als alle herstellingen aan uw wagen, gaande van motorproblemen, een kapotte versnellingsbak, plaatsen van een nieuwe ruit, het herstellen van de remsystemen: zo goed als alles is mogelijk. Bovendien zijn we ook in staat om zelf de problemen vast te stellen. Daarvoor gebruiken we de meest moderne technologieën, zoals een speciaal diagnosesysteem via de computer.

Ook voor de herstelling of het onderhoud van uw aircosystemen zit u bij ons goed. Hiervoor hebben we speciaal een aircoservice in het leven geroepen!

Last but not least bent u ook voor een gewoon onderhoud bij ons aan het goede adres. We voeren dit volledig uit volgens de regels van de kunst, en sturen u nadien met een veilige wagen opnieuw de baan op!

Maakt u graag een afspraak bij ons voor een herstelling of onderhoudsbeurt? Contacteer ons dan gauw via 0475 78 68 12.