Banden en velgen voor een veilige wegligging

De kracht van een goede autoband is ongetwijfeld nog steeds één van de meest onderschatte aspecten aan de verkeersveiligheid. Een nieuwe band van goede kwaliteit kent immers een remafstand die vele malen kleiner is dan die van een oude, versleten band. Dit scheelt hem enorm, en kan bij een ongeval soms een wereld van verschil betekenen!

Daarom is het belangrijk dat u uw wagen op tijd en stond van nieuwe banden voorziet. Bij Garage Uyttendaele in Wanzele kan u terecht voor nieuwe banden van alle merken. We nemen indien gewenst ook uw oude banden over en zorgen voor de recyclage ervan. Ook voor de herstelling van uw banden, bijvoorbeeld bij een herstelbaar lek, kan u bij ons terecht.

Daarnaast kan u ook de 'look' van uw wagen bij ons wat verbeteren, bijvoorbeeld door te kiezen voor nieuwe velgen. We bieden velgen van verschillende merken aan, in verschillende groottes en met een breed pallet aan mogelijke kleuren en profielen. U kan zelf de velg van uw voorkeur uitkiezen, en die monteren we vervolgens op uw wagen.

Geïnteresseerd in banden of velgen van Garage Uyttendaele? Kom dan snel eens bij ons langs om de mogelijkheden te bespreken, of contacteer ons via 0475 78 68 12!